ENESTE POLSK RESTAURANT I NORGE.


Vi ønsker deg velkommen til oss her på U’MAMY. En uformell polsk restaurant med autentisk folkelig mat laget fra grunnen full av smak og aroma. Vi spesialiserer oss både på tradisjonell polsk mat samt med en moderne retter.

Restaurantets navn kommer fra det polske ordet "U MAMY" på norsk ¨hos mamma¨ . Når rettene smaker helt fantastisk, blir vi sittende og undre "hva er det som gjør at det smaker så godt?". Svaret er enklere enn man tror – umami!
Vår kjøkkensjef, Sławek Michalak, blander tradisjonelle oppskrifter som har gått i arv gjennom århundrene med hans lidenskap for mat og flere års erfaring fra restauranter med Michelin-stjerner (Maeemo***, Geranium***, Senses*). Sławek tror på at enkelhet er nøkkelen til god smak.

Hjertelig velkommen!
Sławomir Michalak, kjøkkensjef

SDS

I polske kjøkkenet kan man merke innflytelser fra forskjellige land, spesielt fra Øst-Europeiske land som Ukraine, Hvitrussland og Litauen, men også fra Tyskland, Italia og Frankrike. Tradisjonelle polske retter blir igjen stadig mer populære, også hos ung generasjon.

Reservasjoner

Hjertelig velkommen inn i en behagelig atmosfære. Vi anbefaler å reservere et bord på forhånd for å sikre en ledig plass og kort ventetid.
Reservasjoner
_DSC5696
DSC5535
_DSC5519
_DSC5540

RESTAURANT BLOG


[facebook_events posts_per_page=”6” order=”desc” past_events=”yes” start_date=”2016-12-25″ end_date=”2018-12-25″ ]
parallax background
 

Reservasjoner


Vi kan ta imot opp til 50 gjester. Reserver et bord ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Catering


Bestill og få levert på døren
U'MAMY catering byr på et rikt utvalg av smakfulle retter. Om du ønsker selskapsmat, mat til kontoret eller deilig tapas til festen. r. Overrask gjestene dine med fantastiske polske spesialiteter laget av toppkokker.
Vi tilbyr mat laget fra grunnen av, tilberedt med klassiske og moderne teknikker. Med lidenskap og lang erfaring, lager vi mat av førsteklasses råvarer, fra produsenter vi har et godt samarbeid med. Vi har hovedfokus på bruk av lokalproduserte produkter og er kompromissløs på bruk av sesongens råvarer.

Se vår meny for mer informasjon. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til oss!
It's the food you love, delivered! Foodora
BOOK A TABLE