Vi skaper smaker.


U'Mamy er den første og den eneste polske restauranten i Norge. Vi spesialiserer oss på tradisjonell polsk mat med en moderne vri.

Vi ønsker at du skal oppleve en nydelig atmosfære hos oss, akkurat som hos mor. Hyggelig stemning er like viktig som maten vår, men den snakker for seg selv.

Noen ord om umami (av japansk "god smak"). Ved siden av bittert, salt, surt og søtt er umami den femte smaken. Når rettene smaker helt fantastisk, blir vi sittende og undre "hva er det som gjør at det smaker så godt?". Svaret er enklere enn man tror – umami!
Vår kjøkkensjef, Sławek Michalak, blander tradisjonelle oppskrifter som har gått i arv gjennom århundrene med hans lidenskap for mat og flere års erfaring fra restauranter med Michelin-stjerner. Sławek tror på at enkelhet er nøkkelen til god smak.

Hjertelig velkommen!
Sławomir Michalak, kjøkkensjef

SDS
Konseptet bak U'mamy er enkelt. Vi ønsker å tilfredsstille folk som er glad i tradisjonell polsk mat, men også de som er åpne for nye smaksopplevelser. Vi er glad vi har mulighet til å presentere matarven vår, som er full av smaker og aromaer, i utlandet. Vi er stolte av å servere polske spesialiteter også i Norge!

Paweł, kokk

Reservasjoner

Restauranten vår ligger sentralt i Oslo. Vår fantastiske mat og gode beliggenhet gjør at vi anbefaler å reservere et bord på forhånd for å sikre en ledig plass og kort ventetid.
Reservasjoner

Eventy


No Events are found.

Catering


Bestill og få levert på døren
Vi tilbyr cateringtjenester. Overrask gjestene dine med fantastiske polske spesialiteter laget av toppkokker. Vi tar cateringbestillinger døgnet rundt og hjemkjører dem på kort tid.

Se vår meny for mer informasjon. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til oss!
 
Rezerwacja